Μαγειρική

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης / Αρχιμάγειρας

Μαγειρική


Ο chef είναι ο επικεφαλής της κουζίνας, που συνθέτει το μενού,
είναι υπεύθυνος της λειτουργίας του χώρου και διοικεί το προσωπικό.
 

Γνωρίζει: Ελληνική,  Ευρωπαϊκή, διεθνή και gourmet κουζίνα.

Συνδυάζει φαντασία και πρώτες ύλες για να φτιάξει πρωτότυπα πιάτα.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ

  • Μαγειρική Τέχνη
  • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής
  • Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Εργαστήρια – Λειτουργία Eστιατορίου
  • Ελληνική και Διεθνής κουζίνα
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Σύνθεση μενού
  • Τεμαχισμός κρεάτων
  • Τροφογνωσία

 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  • Μεγάλες κουζίνες εστιατορίων & ξενοδοχείων
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες στην δική τους επιχείρηση
  • Ξενοδοχειακές μονάδες και Resorts
  • Εστιατόρια Ελληνικής, Διεθνούς, gourmet κουζίνας
  • Επιχειρήσεις επισιτισμού catering
  • Ταχυφαγεία
  • Catering
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Νοσοκομεία, κατασκηνώσεις κλπ