Αρτοζαχαροπλαστικη

Ζαχαροπλαστική

Αρτοζαχαροπλαστική

Η αρτοποιία και η ζαχαροπλαστική ολοκληρώνουν τον κύκλο της εστίασης
καθώς το ψωμί συνοδεύει κάθε γεύμα και το επιδόρπιο ολοκληρώνει κάθε μενού.
 

Ο Αρτοποιός Ζαχαροπλάστης χαρακτηρίζεται από:
φαντασία ακρίβεια και διάθεση για πειραματισμό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Αρτοποιητική Τέχνη
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη
  • Εγκαταστάσεις – εξοπλισμός
  • Έλεγχος εμπορευμάτων
  • Πρώτες ύλες και προϊόντα
  • Πρακτική – Εργαστήρια
  • Υγιεινή και Ασφάλεια (HACCP)
  • Κοστολόγιο
  • Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων
  • Décor – Σκάλισμα φρούτων και λαχανικώνία
     

 


ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ

  • ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
  • ΤΑΡΤΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ – ΓΛΥΚΕΣ
  • ΚΕΪΚ ΓΛΥΚΑ – ΑΛΜΥΡΑ
  • ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ – ΤΑΨΙΟΥ
  • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
  • ΠΙΤΕΣ (ΦΥΛΛΟ- ΣΦΟΛΙΑΤΑ)
  • ΤΣΟΥΡΕΚΙ
  • ΚΡΟΥΑΣΑΝ – ΝΤΟΝΑΤΣ
  • ΤΟΥΡΤΕΣ – ΠΑΣΤΕΣ
  • ΜΑΦΙΝΣ – ΜΠΙΣΚΟΤΑ – ΠΟΥΤΙΓΚΑ
  • Cheesecake – ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ
  • Μous ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
  • ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

ΓΚΡΟΥΠ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ