×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Εντοπίστηκε ατέρμων βρόχος
Key folder in safepath unaccessible

Βάμμα για εμμηνόπαυση

Εκτύπωση
Οι φυσικές σταγόνες για την εμμηνόπαυση περιέχουν εκχυλίσματα από λυγαριά και πασιφλώρα μέσα σε αιθυλική αλκοόλη.
Βάμμα για εμμηνόπαυσηΗ ασπίδα της γυναικείας φύσης
Σύνολο:14,00 €
Εκπτωση
Τιμή / λ.:
Περιγραφή

Η εμμηνόπαυση είναι μια φυσιολογική αντίδραση του γυναικείου οργανισμού και καλό θα είναι η καθεμία γυναίκα να ενημερώνετε και να προστατεύει τον εαυτό της από τυχόν δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν. Στην περίοδο της εμμηνόπαυσης το γυναικείο σώμα είναι πιθανόν να περάσει από διάφορα στάδια και να εμφανιστούν πολλά συμπτώματα. Στην κάθε γυναίκα τα συμπτώματα φαίνεται να είναι διαφορετικής έντασης και πολλές φορές να ποικίλλουν ή να μην εμφανίζονται όλα. Τα συχνότερα προβλήματα που συναντιούνται είναι διαταραχές στην περίοδο, εξάψεις, μεταπτώσεις στη διάθεση, αίσθημα θλίψης, απώλεια μνήμης και απώλεια σεξουαλικής διάθεσης.

Οι φυσικές σταγόνες για την εμμηνόπαυση περιέχουν εκχυλίσματα από λυγαριά και πασιφλώρα μέσα σε αιθυλική αλκοόλη. Η χρήση του βάμματος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δώσετε στον οργανισμό σας τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Το βάμμα περιέχει εκχύλισμα λυγαριάς. Η λυγαριά, χωρίς υπερβολή, είναι εξ' ολοκλήρου ένα γυναικείο βότανο. Οι φυσικές σταγόνες λυγαριάς ρυθμίζουν τις ανωμαλίες στον εμμηνορροϊκό κύκλο και καταπραΰνουν τα δυσχερείς συμπτώματα της έμμηνου ρύσης. Βοηθά στην ομαλή ροή και ωφελεί στην ομαλή ωορρηξία. Καταπολεμά το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και φλεγμονές της μήτρας χάρη στη ήπια αντιφλεγμονώδης και αντισηπτική δράση. Παράλληλα οι φυσικές σταγόνες εμμηνόπαυσης περιέχουν εκχύλισμα πασιφλώρας, οι οποίες έχουν εξαιρετικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Σύμφωνα με την επιτροπή E και την ESCOP η πασιφλώρα κατευνάζει τα νεύρα και την ένταση καθώς επίσης ρυθμίζει την ευερεθιστικότητα και τα νεύρα. Η πασιφλώρα περιέχει βενζοφλαβόνη. Η ουσία αυτή έχει αγχολυτική δράση και αντιμετωπίζει την καταθλιπτική διάθεση, την μελαγχολία και την νευραλγία.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Λυγαριά, πασιφλώρα

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.