×

Προειδοποίηση

JFolder::create: Εντοπίστηκε ατέρμων βρόχος
Key folder in safepath unaccessible

Βάμμα για πέτρα-χολή

Εκτύπωση
Καταπολεμήστε την πέτρα στην χολή
Βάμμα για πέτρα - χολήΚαταπολεμήστε την πέτρα στην χολή
Σύνολο:12,00 €
Εκπτωση
Τιμή / λ.:
Περιγραφή

Το βάμμα για την καταπολέμηση της πέτρας στην χολή και τα νεφρά είναι τα εκχυλίσματα από γαϊδουράγκαθο, τσουκνίδα και κιχώριο μέσα σε αιθυλική αλκοόλη, επιτυγχάνοντας σε μέγιστη απόδοση τις ιδιότητες των βοτάνων στον οργανισμό. Το βάμμα για την καταπολέμηση της πέτρας στην χολή περιέχει εκχύλισμα από γαϊδουράγκαθο, το οποίο βοηθά και καταπραΰνει τις τοξικές ηπατικές βλάβες, όπως προβλήματα που υπάρχουν στο συκώτι.

Η επιτροπή Ε συνιστά τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου διότι υποστηρίζει με τον καταλληλότερο τρόπο τις θεραπείες για τις χρόνιες ηπατοπάθειες, τοξικές ηπατικές νόσους και κίρρωση του ήπατος. Αυτό που καθιστά το γαϊδουράγκαθο βασιλιά των βοτάνων για την αντιμετώπιση των ηπατικών παθήσεων είναι η φλαβονολιγνάνη ή σιλυμαρίνη. Το συστατικό αυτό του καρπού του γαϊδουράγκαθου ενδυναμώνει την κυτταρική μεμβράνη με αποτέλεσμα να αποτρέπει τις τοξικές ουσίες να διεισδύουν στο εσωτερικών των οργάνων, δίνοντας τον την ικανότητα αναγέννησης των ηπατικών κυττάρων. Ακόμα, οι καρποί του γαϊδουράγκαθου χρησιμοποιούνται για γαστρεντερικά ενοχλήματα, ναυτία και ενοχλήματα της χολής. Επίσης, οι φυσικές σταγόνες με εκχύλισμα τσουκνίδας φαίνεται να έχουν αντιδιαβητική δράση, διουρητική και γι' αυτό συνίσταται και για θεραπείες του ουροποιητικού συστήματος.

Το βάμμα της τσουκνίδας προλαμβάνει τον σχηματισμό λίθων στα νεφρά και στην χολή. Τονώνει τον οργανισμό μας και την λειτουργία του συκωτιού, της χολής και του εντέρου δρώντας παράλληλα σαν ασπίδα προστασίας χάρη στη αντιφλεγμονώδης δράση. Τέλος, από το βάμμα για την καταπολέμηση της πέτρας δεν θα μπορούσε να λείπει το κιχώριο, το οποίο είναι διουρητικό και ενισχύει τη λειτουργία του ήπατος. Ακόμα, αποτοξινώνει το ουροποιητικό σύστημα προστατεύοντας το συκώτι και τα νεφρά από πέτρες.

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

1. Καταπολεμά την πέτρα στην χολή.
2. Θεραπεύει τις χρόνιες ηπατοπάθειες, τοξικές ηπατικές νόσους και την κίρρωση του ήπατος.
3. Διουρητική δράση.
4. Πρόληψη του ουροποιητικού συστήματος.
5. Αποτοξινώνει το ουροποιητικό σύστημα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή.α

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.