Ποιοι ειμαστε

Νικολαϊδης Δημητρης

Ο Νικολαϊδης Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" studies στην ειδικότητα μαγειρικής τέχνης - ΣΕΦ.

Είναι ένας ενθουσιώδης και αφοσιωμένος στη δουλειά του ΣΕΦ με εμπειρία τόσο σε a la carte κουζίνα όσο και στη μαζική εστίαση.

Γνωρίζει πολύ καλά το θέμα των αγορών, κοστολόγηση υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, όσο και τη σύνθεση μενού.  Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μαγειρικής  τέχνης και πιο εξειδικευμένα στις κρεατοπαρασκευές, εξειδίκευση η οποία τον κέρδισε.

Έχει εργαστεί σε πολθεθνικές ως υπεύθυνος αλυσίδας εστιατορίων καθώς και σε αλυσίδα ταχυφαγείων. Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς στη Β.Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους ΣΕΦ όπως τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε τοπικό διαγωνισμό. Έχει 17 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση και είναι η τρίτη γενιά μαγείρων, καθώς όλη η οικογένεια δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και της γαστρονομίας.

 

Iωαννης Βαρώσης

Ο Γιάννης είναι ο ιδρυτής του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ επαγγελματικής εκπαίδευσης. Μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τη φύση, τα βότανα και τις φυσικές θεραπείες, έφτιαξε ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο πράσινων σπουδών για τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τις εναλλακτικές θεραπείες , την πρόληψη και την σωστή διατροφή. Με τους συνεργάτες του, εκπαιδεύουν τους ενδιαφερόμενους σε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια, σε όλους τους τομείς της θεραπείας του ανθρώπινου οργανισμού.

Διαβάστε περισσότερα: Iωαννης Βαρώσης