Βασίλης Παρπουτζίδης

Ο Βασίλης Παρπουτζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Ι.Ι.Ε.Κ. HOTELIA στις ειδικότητες του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης (chef) και του Αρτοποιού – Ζαχαροπλάστη.

Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Επαγγελματικού Διπλώματος Μαγειρικής Τέχνης με την ονομασία CAP CUISINE 2A, του διπλώματος d' honneur "Specialite cuisine" καθώς και του διπλώματος C.F.A des 3Villes Laval. 

Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια επάνω στη μαγειρική τέχνη, η οποία και τον απορρόφησε τελικά, ενώ έχει βραβευτεί σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Αυστραλία. Έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γαλλία, Αυστραλία) σε ποικίλους χώρους εστίασης. Παράλληλα είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος “OLYMPIOS ZEUS” καθώς και του Australian Culinary Federation of Victoria.